Sporthotel Rosatti ***S

011 340 147
sfeervolle animatie door het hotel
verschillende kamertypes mogelijk
uitgebreide wellness & mooi zwembad
Wil je een geanimeerde skireis die bol staat van de activiteiten vanuit het hotel, onze skimonitoren en kinderclubbers? Dan is Sporthotel Rosatti the place to be!

Het hotel is gelegen op 3 kilometer van de lift en piste en ontvangt zijn gasten met een uitgebreide welkomstdrink, diner in bergrestaurant met fakkeltocht, galadiner, grappa-degustatie,… Ook staan er dagtochten op het programma door het hotel en onze skimonitoren. Zo kunnen ook niet-lesnemers met een lokale gids de leukste plekjes ontdekken. Verder kan je nog een dag ski’s testen en krijg je een opleiding om je eigen ski’s te leren waxen en slijpen.

De wellness werd volledig vernieuwd en heeft een indoor & outdoor pool met tegenstroom en whirlpool. Verder kan je in de wellnessoase genieten van verschillende sauna’s, dampbaden, rustruimtes om heerlijk zen te worden na je skidag.

Het restaurent is mooi aangekleed en heeft een elegante atmosfeer met een mooi panorama. Je geniet er van een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet. Na het skiën staat er steeds een namiddagsnack klaar en ‘s avonds verkrijg je steeds een viergangen keuzemenu in buffetvorm of aan tafel geserveerd. Geniet van de Italiaanse keuken en de typischie gastronomie van de provincie Trentino.

Het hotel heeft verschillende kamertypes, laat je bijstaan in de juiste keuze voor jouw gezin. De kamers zijn ruim genoeg en hebben allemaal een volledig uitgeruste badkamer. Naastgelegen Garni is ook een mogelijkheid, je kan steeds van alle hotelfaciliteiten genieten, aan een gunstigere prijs (op aanvraag).

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord