Onze clubformules op weekreizen

Kies de formule die perfect aan uw wensen voldoet.
011 340 147

Maak kennis met onze verschillende clubformules

Inbegrepen

Busreis heen en terug in First Class of Royal Class, tenzij anders vermeld: niet-rokersbus met airco, toilet, DVD, bar. Wie met eigen wagen reist, krijgt € 120 korting per persoon, bij de midweeks (met les) is er een korting van € 60 per persoon (enkel waar de bus inbegrepen is in de basisprijs). Ontbijt bij aankomst en avondmaal bij vertrek is steeds inbegrepen voor busreizigers.
Verblijf in half-pensionformule: met 's morgens uitgebreid ontbijtbuffet en 's avonds meergangen keuzemenu. Het merendeel van onze hotels is gelegen op de piste en aan de lift.
Verwarmde skibox in het hotel en/of aan de liften
Nederlandstalige skilessen gedurende 3 uur per dag met uitzondering van de laatste skidag. Het lesprogramma wordt meegedeeld bij de reservatie en op de afreisbrief. Wie geen les neemt, krijgt €80 korting (enkel waar de les inbegrepen is in de basisprijs).
Kidsclub tijdens de schoolvakanties en waar vermeld
Kinderski gedurende de namiddag, waarna de kinderen veilig naar de Kidsclub worden gebracht
Snowclub en Miniclub: Skiles vanaf 3 jaar en peuteropvang vanaf 1 jaar tijdens de schoolvakanties op bepaalde bestemmingen
Dagtochten: gedurende de volledige dag op stap met je monitor, op bepaalde bestemmingen
Bruisende après-ski op vermelde locaties
Georganiseerde animatie: quiz, sneeuwbar, fakkeltocht, rodelen, slalomwedstrijd, thema-avond, gezelschapsspelen,... Jouw deelname hierin is volledig vrijblijvend.
BTW, drinkgeld voor de chauffeurs, lidgeld, begeleiding monitoren

Clubformule met Nederlandstalige ski- of snowboardles en kidsclub

In onze Clubformule zijn de ski- en snowboardlessen van onze eigen Nederlandstalige, gediplomeerde monitoren inbegrepen. Dankzij hun tips glij je vlot, veilig en gecontroleerd van de hellingen. De ambiance in de skigroepen maakt ook de après-ski en andere clubactiviteiten onvergetelijk. Jouw monitorenteam brengt de hele vakantie sfeer, door samen te terrassen, gezellig na te kaarten in de bar, door een knotsgekke party of quiz. Tijdens de legendarische borrelbar in de sneeuw gaan alle remmen los. Veel gedreven moni’s volgen in hun vrije tijd samen indoortrainingen. Onze ervaren monitoren kennen de skigebieden intussen als hun broekzak. Ze gidsen je langs sensationele afdalingen en nemen je mee op avontuurlijke dagtochten. De jeugdige monitoren krijgen als geen ander een jonge bende wintersporters achter zich aan. Onze Nederlandstalige monitoren zijn zeker voor de kinderen een pluspunt, ze voelen zich meteen op hun gemak bij die vrolijke sneeuwmeester of vlokjesjuf die hen leert om met de skilatjes pizzapunten te maken. Op enkele reizen organiseren we tijdens het verblijf meerdere dagtochten voor de gepassioneerde en fervente wintersporter, die graag veel kilometers aflegt in de bergen.

Gaan de kinderen ‘s morgens niet naar de skiles, dan kunnen ze in de voormiddag steeds terecht in de Kidsclub. ‘s Middags eten ze samen met hun ouders. In de namiddag opent de Kidsclub terug de deuren. Ze kunnen er tot 18.00u terecht voor spelletjes, knutselactiviteiten en soms een quiz of een echte kinderparty met muziek. Kinderen kunnen perfect na de kinderski aansluiten terwijl de ouders kunnen genieten van een relaxerende wellness of een drankje in de après-ski bar. Kinderen vanaf 3 tot en met 11 jaar zijn welkom in onze kidsclub om te knutselen en te spelen.

Clubformule met miniclub & snowclub

Dit is onze clubformule (Nederlandstalige ski- of snowboardles en kidsclub) met uitbreiding: kleuters van één tot drie jaar kunnen naar onze Miniclub met Nederlandstalige begeleiding. Dit is een geanimeerde opvang tijdens het lesprogramma, de eerste lesdag van 13.30u tot 16.30u en vanaf de tweede lesdag tot de voorlaatste reisdag in de voormiddag. Op reizen met een Miniclub kunnen drie- tot vijfjarigen ook al naar de skigewenning, onze Snowclub. Daar krijgen ze voor het eerst skilatjes aangebonden en maken ze de eerste stapjes in de sneeuw. In samenwerking met de lokale skischool huren wij de loopband af en bieden wij gespecialiseerde Nederlandstalige lessen voor jullie jongste spruitjes.

Clubformule met Nederlandstalige ski- of snowboardles en dagtochten

Deze formule is speciaal voor onze buitenseizoensvakanties. Maar, ook tijdens de vakanties voor kinderen die reeds volledige dagen op de latten willen staan of voor gezinnen met tieners die maximale skipret uit hun vakantie willen halen. We kiezen er hiervoor om geen kinderclub te organiseren op de reis, zodat we ‘s middags niet hoeven terug te keren en we verder of vrijer in het skigebied kunnen afspreken om ‘s middags samen te eten. De monitoren staan hier ook een aantal dagen klaar om volledige dagen op dagtocht te trekken zodat je tot in de verste hoekjes kan gaan skiën en de leukste plaatsjes leert kennen van onze kenners. Deze formule is zeker een meerwaarde in grote skigebieden zoals Sella Ronda, St Anton en Zillertal.

Bustypes

Bij Aktief-ski en Landscapeski reis je in verschillende bustypes. Hierbij heb je een overzicht met een woordje uitleg:

Royal Class: In dit bustype zit je met vier personen naast elkaar en heb je een stoelafstand van 94.5 cm minstens. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar met voesteun en veelal met beenplankje. Onze Royal Class bussen zijn steeds uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, flatscreens, luchrvering en dubbel remsysteem. Verder is er een koelkast en een toilet voor noodgevallen aanwezig. Deze uitvoering bestaat zowel in enkeldeck als dubbeldeck. Een comfortabele manier van reizen!
Bekijk foto's

First Class: In dit bustype zit je met drie personen naast elkaar. Dit verhoogt het reiscomfort enorm door de bredere zetels en je krijgt ook meer bewegingsvrijheid. De rugleuning is in slaapstand verstelbaar met voesteun en veelal met beenplankje. Onze First Class bussen zijn steeds uitgerust met airco, dubbel glas, dvd, flatscreens, luchrvering en dubbel remsysteem. Deze uitvoering bestaat zowel in enkeldeck als dubbeldeck. Een nieuwe en luxueuze vorm van reizen
Bekijk foto's

Sleeping Class: In dit bustype zit je met vier personen naast elkaar en heb je een stoelafstand van 83.5 cm. Deze bussen worden steeds omgebouwd iets voor middernacht naar volledig horizontale bedjes. Een dekentje wordt voorzien. Een kussen en/of een extra dekentje is geen overbodige luxe. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om uitgerust toe te komen op je vakantiebestemming. Dit type wordt enkel gebruikt bij de miniski, shortski & midweek.
Bekijk foto's

Dream Class: Bij onze vernieuwde Dream Class heb je een zitplaats én een ligplaats in een echt bed. Je slaapt hier alleen in een enkel bed van 60 cm x 200 cm, of per twee in een dubbel bed van 120 cm x 200 cm, absolute luxe en comfort gegarandeerd. Een dekentje wordt steeds voorzien. Een kussen dat je zelf meeneemt is geen overbodige luxe. Je kan dus steeds jouw singlebed reserveren zolang de voorraad strekt. Voor koppels raden we een dubbel bed aan.
Bekijk foto's

Geniet met ons van deze unieke en luxueuze reiservaring tegen betaalbare prijzen!

Word monitor of kidsclubber bij Aktief-Ski!

Ben je sociaal geëngageerd, vlot en dynamisch ingesteld en wil je je kennis overbrengen aan onze deelnemers op de reizen? Neem dan contact met ons op en bekom alle informatie over onze skiclub en werking!

Wij nemen enkel ski- of snowboardmonitoren mee met een officieel erkend diploma. Indien je nog geen diploma hebt, helpen we je graag op weg en kan je bij ons de nodige informatie verkrijgen om van start te gaan met je opleiding.

Dit jaar organiseren wij twee stagereizen: De mogelijke opleidingen en stages:

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord