FLY & SKI

011 340 147

MAAK KENNIS MET ONZE VERSCHILLENDE FLY & SKI FORMULES

INBEGREPEN

FLY & SKI

Vlucht heen en terug in Economy, tenzij anders vermeld met een lijnvlucht of low cost carrier. Er is steeds handbagage van 5 kg inbegrepen. Ruimbagage en skimateriaal kan je steeds apart bij reserveren.
Privétransfer heen en terug van de luchthaven van aankomst naar de accommodatie.
Verblijf in half pension formule of kamer met ontbijt zoals beschreven bij de uitgekozen reis.
Verwarmde skibox in het hotel en/of aan de liften.
Skipasprijzen staan steeds apart vermeld zodat je in alle vrijheid de skipas kan kiezen naar eigen wens.

FLY & SKI

In onze Fly & Ski geniet je van een minimale reistijd en een maximale tijd op de pistes. Op minder dan vier uur sta je van je huisdeur op de pistes! Wij kozen voor jullie de mooiste skigebieden uit met hotels steeds onmiddellijk aan de liften en pistes of heel nabij. Op je vertrekdag ben je steeds twee uur op voorhand op de luchthaven. Zo kan je eenvoudig de check-in-, douane- en bagagecontrole doorlopen. Vervolgens vlieg je naar één van de Alpenbestemmingen in Oostenrijk, Italië, Frankrijk of Zwitserland. Na het oppikken van je bagage wacht je chauffeur je op in de aankomsthal met een bordje van Aktiefski en jouw naam erop. Je privétransfer brengt je met uitsluitend Aktiefski-reizigers naar je geboekte accommodatie. Bij aankomst verkrijg je je kamer vanaf 15.00u. Je start in half pension met het avondmaal, bij kamer met ontbijt start je de volgende dag met het ontbijt. Je skipas ligt klaar aan de receptie of je hebt een voucher met een QR-code om deze af te halen aan het skipasbureau. De dag voor vertrek word je via SMS of What’s App het vertrekuur van je transfer alsook de vlieguren nogmaals doorgegeven. De dag van vertrek heb je nog ontbijt in het hotel alvorens nog een laatste dag te skiën of opgehaald te worden voor je privétransfer naar de luchthaven en de vlucht terug te nemen. We zorgen ervoor dat je steeds tijdig op de luchthaven bent zodat je gerust kan terugreizen.

PRIVATE FLIGHT & SKI

Vlucht heen en terug in private charter flight van 2 tot 30 personen. Inclusief hand en ruimbagage, skimateriaal volgens de voorwaarden van de airliner. Steeds maaltijden aan boord en private cabine crew.
Privétransfer heen en terug van de luchthaven van aankomst naar de accommodatie
Verblijf in half pension formule of kamer met ontbijt zoals beschreven bij de uitgekozen reis.
Verwarmde skibox in het hotel en/of aan de liften.
Skipasprijzen staan steeds apart vermeld zodat je in alle vrijheid de skipas kan kiezen naar eigen wens.

PRIVATE FLIGHT & SKI

Kies je voor absolute luxe en discretie, dan kan je bij ons jouw eigen vliegtuig charteren en met jouw exclusief gezelschap op skivakantie. Werkelijk alles wordt geregeld voor je! Bij aankomst op de luchthaven verkrijg je de meest optimale service om de check-in zo aangenaam mogelijk te maken met een gratis toegang tot de lounge en/of fast lane check in. Je maakt persoonlijk kennis met de crew met een welkomstdrink. Op de heen en terugvlucht wordt steeds een lichte maaltijd voorzien. Bij aankomst, staat je privétransfer klaar om je naar de geboekte accommodatie te brengen. Bij aankomst verkrijg je je kamer vanaf 15.00u. Je start in half pension met het avondmaal, bij kamer met ontbijt start je de volgende dag met het ontbijt. Je skipas ligt klaar aan de receptie of je hebt een voucher met een QR-code om deze af te halen aan het skipasbureau. De dag voor vertrek word je via SMS of What’s App het vertrekuur van je transfer alsook de vlieguren nogmaals doorgegeven. De dag van vertrek heb je nog ontbijt in het hotel alvorens nog een laatste dag te skiën of opgehaald te worden voor je privétransfer naar de luchthaven en de vlucht terug te nemen. We zorgen ervoor dat je steeds tijdig op de luchthaven bent zodat je gerust kan terugreizen.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord