Hotel Olympia ****

011 340 147
nieuw: renovatie tot 4*-hotel
gastronomische keuken
panoramische rooftop-wellness
Dit vernieuwde vier sterren hotel ligt net buiten het bruisende Reischach nabij de après-skibar K1 en tegenover Cron4 (water- en wellnessparadijs). Hier heb je de prefecte mix van winter- en watersport rond het hotel liggen. Het dalstation van Reischach is gelegen op 500 meter van het hotel en bereik je eenvoudig met de skibus of privé shuttlebus van het hotel. Tegenover dit resort ligt het prachtige water- en wellnessparadijs waar je gratis toegang tot hebt gedurende onze Aktief-Ski reizen. Op 400 meter is de legendarische après-skibar K1 gelegen.

Het hotel verzorgt zijn gasten elke ochtend met een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds een viergangenmenu met saladebuffet. Eén maal per week is er een thema-avond en welkomstaperitief. Alle kamers zijn prachtig gerenoveerd en zeer ruim. Er bestaat de mogelijkheid om kinderen in een aparte kamer te laten slapen met een reductie. Suites zijn op aanvraag. Het hotel heeft zelf ook nog een kleine skywellness met sauna en rustruimte op de hoogste verdieping. Je kijkt uit over Reischach en Kronplatz. Bij valavond geeft het je een indrukwekkend panorama. Badmantels en handdoeken zijn gratis te verkrijgen aan de receptie.

De combinatie van snow, fun, party en well being zorgen voor een onvergetelijke ervaring. Prijs/kwaliteit is dit een absolute topper!

Reizen naar Hotel Olympia

Krokusvakantie 25/02/2022 - 06/03/2022 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord