Wellness Hotel Luna ****

011 340 147
Prachtige prijs / kwaliteitsverhouding
panoramisch restaurant
twee zwembaden en wellness
Dit hotel wordt familiaal gerund door Luca & Giada. Zij legden hun persoonlijke toets in dit hotel door er een wellnesshotel van te maken. De wellness werd zo’n 5 jaar geleden volledig gerenoveerd met twee zwembaden, bubbelbad, verschillende sauna’s, stoombaden, massagecentrum en de speciale Kokun Oasis waar je tegen betaling verschillende exclusieve fruitsoorten en fruitsappen kan verkrijgen. De wellness heeft een apart karakter in een geslaagde mozaiekstijl. We zijn hier steeds hartelijk ontvangen en geen vraag is hen teveel. Ze staan er steeds voor hun gasten.

Als wellnesshotel is de familie Renzi aan zijn status verplicht om ook op culinair vlak net dat ietsje meer aan te bieden. We eten op de hoogste verdieping met een panoramisch zicht over Folgarida en de Italiaanse bergen van de Val di Sole. De verschillende gerechten worden steeds prachtig opgediend en ook de smaken laten niets te wensen over. De overige infrastructuur van het hotel is degelijk te noemen. Een groot deel van de kamers is pas gerenoveerd, maar ook de oudere kamers hebben een degelijke kwaliteit en zijn voorzien van alle faciliteiten. Suites met gescheiden slaapkamers horen hier tot de mogelijkheden (zie prijzentabel).

Op 200 m van het hotel vind je de kabinebaan die je onmiddellijk brengt tot op de kruising richting het mondaine Madonna di Campiglio en het skigebied van Folgarida en Marilleva-Mezzana.

Wij hebben hier zowel voor de krokus- als Paasvakantie het volledige hotel aan een absolute topprijs met mooie kinderkortingen. Dit is uitzonderlijk te noemen voor deze klasse van hotel!

Reizen naar Wellness Hotel Luna

Paasvakantie week 1 01/04/2022 - 10/04/2022 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord