Hotel Teola **

011 340 147
LIGGING
Opleidingshotel langs de kant van Mottolinozijde op 700 m van de gondel waar alle cursussen doorgaan met verschillende voorbehouden ruimtes voor theorielessen en videobesprekingen. Het hotel werd volledig afgehuurd tijdens de tweede week van de Paasvakantie. Zo maken we er een echte stagereis van. Het publiek transport van Livigno is perfect geregeld zodat je op 5 min aan de gondel bent van Mottolino en op 10 min van de liften langs de Carosellozijde.

ACCOMMODATIE
Standaardkamers 2 tot 4 personen: Propere kamer met twee eenpersoonsbedden of één tweepersoonsbed, uitgeruste badkamer met douche of bad, lavabo, haardroger, toilet. Soms balkon.

FACILITEITEN
Verzorgd halfpension met ’s ochtends een gevarieerd buffet van zoet tot zout: lokale vleeswaren, kazen, verschillende broodsoorten, toast, roerei, patisserie, confituren, ontbijtgranen, yoghurt, selectie van warme en koude dranken. ’s Avonds wordt er een stevig diner voorbereid met saladbar en keuzemenu met voor- & hoofdgerecht, dessert. Skilockers met verwarmingselementen. Gratis WiFi in alle delen van het hotel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord