Hotel Sertorelli ****

011 340 147
mooie suites met gescheiden slaapkamers
panoramische rooftop-wellness
verfijnde aostaanse keuken
Hotel Sertorelli is een 4-sterrenhotel net voor het centrum van het dorp gelegen, op 500 m van de grote gondel van Cervinia. De eerste zetelliften vanuit Cervinia zijn gelegen op 200 m. We slapen hier op een hoogte van 2050 m, één van de hoogste bergdorpen uit de Alpen. ‘s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet en ‘s avonds krijg je een meerkeuzemenu uit de traditionele keuken van Aosta. De Aostaanse keuken is typisch Italiaans met Franse invloeden.

De kamers zijn ruim en helder, en bieden voldoende ruimte voor 2 t/m 5 personen (in de familiekamers). De standaardkamers zijn nog voorzien van tapijt. De luxekamers en suites zijn alle mooi gerenoveerd met parket of laminaatvloer, fijne houtafwerking en fris meubilair.

Dit hotel beschikt over een complete en nieuwe wellness met verschillende sauna’s, grote whirlpool, klein zwembad in een originele U-vorm met een panoramisch zicht over de Monte Cervino of Matterhorn.

Ideaal hotel om op het einde van het seizoen nog een laatste keer de bergen in te trekken en te genieten van alle luxe van een wintersportvakantie!

Reizen naar Hotel Sertorelli

Paasvakantie week 1 01/04/2022 - 10/04/2022 bekijk deze reis
Paasvakantie week 2 08/04/2022 - 16/04/2022 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord