Hotel Plan de Gralba ***S

011 340 147
unieke ligging op 1817 m op het circuit
Eindeloze wijnkaart
kamers in alpine lodge style
LIGGING
Fantastisch gelegen in een prachtig dolomietendecor met een prachtig beeld over de Langkofl. Maar liefst drie liften die stoppen voor de deur en de piste loopt op vanuit de hoteldeur, ski-in ski-out werd hier uitgevonden. Op 1817 m hoogte gelegen met een prachtig zonneterras en middagrestaurant waar je zalig kan genieten van de zon. Hier stopt de tijd en geniet van je een ongekende schoonheid. De allerbeste locatie aan het circuit van de Sella Ronda met eindeloze wijnkaart. Geniet hier van je gourmetvakantie in de dolomieten.

ACCOMMODATIE
Einzelzimmer 1 persoon: Kamer met tapijt, met een éénpersoonsbed of Frans bed, uitgeruste badkamer met douche, wc en toilet. Soms met balkon.

Doppelzimmer 2 personen: Kamer met tapijt, één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, uitgeruste badkamer met douche, wc en toilet. Soms met balkon.

Family Comfort 2 tot 4 personen: Kamer met tapijt, één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc en toilet. Soms met balkon.

Junior Suite 2 tot 3 personen: Vernieuwde Alpine kamer met houtbodem, één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc en toilet. Balkon.

Superior, Deluxe 2 tot 3 personen: Vernieuwde Alpine kamer met houtbodem, één tweepersoonsbed of twee éénpersoonsbedden, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc en toilet. Balkon.

FACILITEITEN
Verfijnd en culinair halfpension met een rijkelijk ontbijtbuffet met verse producten uit de regio van Zuid-Tirol. ’s Avonds verrast het hotel met een spectaculair vier gangen keuzemenu voor échte fijnproevers. Een keer per week wordt het kaasbuffet klaargezet met meer dan vijftig verschillende soorten uit alle hoeken van de wereld. Voor het perfecte diner is een goede wijnkeuze onontbeerlijk. Laat je begeleiden door de uitstekende sommeliers en geniet van een ongeziene keuze aan wijnen. Wijn- en cocktailbar en zonneterras. Middagrestaurant. Verzorgde wellness met Finse sauna, whirlpool, aromatische massagedouches, rustruimte. Skikelder met aparte lockers per kamer met verwarmingselementen. Gratis wifi in alle delen van het hotel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord