Hotel Jägerhof ***

011 340 147
goede keuken
vernieuwde kamers
budgettopper
Dit voormalig pensionnetje groeide onder leiding van de ondertussen iconische figuur Hanspeter samen met zijn mama uit tot een mooi driesterren hotel. Zijn fantastische ligging (kijk zeker naar de dronefilm) aan de pistes en liften van het circuit van de Sella Ronda met een zonovergoten terras van vroeg in de ochtend tot laat in de namiddag zorgen voor een gezellige sfeer op het terras. ’s Middags voorziet de keuken fijne gerechten tegen democratische prijzen alsook een heuse en volledige kinderkaart.

De hotelgasten worden ’s ochtends verwend met een uitgebreid ontbijtbuffet met verschillende soorten brood, charcuterie, sappen en eiergerechten. Er zijn ook verschillende ontbijtgranen, yoghurt en vers fruit. Werkelijk niets kom je hier te kort om je skidag aan te vatten. Het avondmenu bestaat uit een meergangen keuzemenu met verschillende specialiteiten uit de regio alsook gekende Italiaanse gerechten. Alles wordt hier vers en met zorg klaargemaakt.

Hanspeter investeerde de laatste jaren fel in de uitbreiding van het hotel en gaf het hotel een serieuze upgrade op kamerniveau met mooie standaard- en superiorkamers tot 5 personen met mezzanine. De kamers zijn allen voldoende groot en licht, vaak balkon en voorzien van wifi en ruime badkamer met douche of bad, lavabo, haardroger, bidet en toilet. Sommige kamers hebben houtbodem, andere zijn met tapijt. Een kleine wellness staat ook ter beschikking voor de gasten met sauna, dampbad en rustruimte. De bar is redelijk klein maar dat brengt de gezelligheid ten goede, voor gasten die de rust willen opzoeken is er achtergelegen een gezellige Stube. Onze kidsclub gaat door in samenwerking met het naastgelegen hotel Sport Colfosco.
Dit sfeervolle hotel is zeker een meerwaarde in onze brochure met mooie kinderkortingen!

Reizen naar Hotel Jägerhof

Krokusvakantie 25/02/2022 - 06/03/2022 bekijk deze reis
Paasvakantie week 1 02/04/2022 - 10/04/2022 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord