Hotel Galli's Centro ***

011 340 147

LIGGING
Onmiddellijk gelegen aan de beginnerspistes langs de Carrosellozijde met huiseigen middagrestaurant aan het einde van het autovrije centrum van Livigno. De bushalte om Mottolino en de andere pistes van Carrosellozijde te bereiken liggen op 150 m van de hoteldeur. Eenvoudig en degelijk hotel met uitstekende keuken, het budgetalternatief in Livigno voor een fijne skivakantie tijdens één van de paasweken.

ACCOMMODATIE
Camere Economy 1 tot 2 personen: Cosy kamer met tapijt, één éénpersoonsbed of één tweepersoonsbed, uitgeruste badkamer met douche, wc, lavabo.

Camere Matrimoniale: Cosy kamer met tapijt, één tweepersoonsbed, zithoek, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc, lavabo. Balkon.

Camere Triple: Cosy kamer met tapijt één tweepersoonsbed, zithoek, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc, lavabo.

FACILITEITEN
Verzorgd halfpension met degelijk ontbijtbuffet van zoet tot zout: lokale vleeswaren, kazen, verschillende broodsoorten, toast, roerei, patisserie, confituren, ontbijtgranen, yoghurt, selectie van warme en koude dranken. ’s Avonds wordt er een stevig diner voorbereid met saladbar en keuzemenu met voor- & hoofdgerecht, dessert. Middagrestaurant met verschillende lokale gerechten met aangenaam zonneterras. Skilockers met verwarmingselementen. Gratis WiFi in alle delen van het hotel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord