Hotel Bergkristall ****

011 340 147
Budgetvriendelijk viersterrenhotel
uitgebereide wellness & zwembad
mooi gestylde kamers
Een zeer volledig viersterren hotel in Mühltal op twee kilometer van de liften van Auffach aan een ongeziene prijs. Michaela & Alois Thaler zijn de trotse eigenaars van dit hotel en zijn echt fier op hun levenswerk. Het hotel beschikt over een uitgebreide wellness met verschillende sauna’s, dampbad, rustruimte en mooi zwembad met felle kleuren. De kamers zijn allemaal recentelijk gerenoveerd en hebben bijna allen balkon en bieden plaats voor families tot vier personen.

Dagelijks rijdt er een private skibus van het hotel naar de liften te Auffach en terug. Dit hotel is echt goed georganiseerd op elk vlak.

‘s Avonds krijg je een meergangen keuzemenu met saladebuffet en ‘s ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijt. Natuurlijk beschikt dit hotel over een Kidsclubruimte en is er ook gezorgd voor een skiruimte met verwarmde skilockers per kamer.

Ongelofelijke prijs voor zijn kwaliteit tijdens de krokusvakantie. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt en wij verwachten hiervoor veel interesse

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord