Hotel Angelica ***

011 340 147

LIGGING
Met een bevoorrechte ligging midden in het centrum en autovrije gedeelte langs de Carrossellozijde op 150 m van de liften en pistes. De skibushalte om naar Mottolino te vertrekken bevindt zich op 100 m van de hoteldeur langs de hoofdweg. Recentelijk vernieuwd met panoramisch terras en overheerlijke pizza’s tijdens de middag.

ACCOMMODATIE
Standard Rooms 2 tot 4 personen (20-25m²): Warme en cosy kamer met houtbodem, één tweepersoonsbed, zithoek, sofabed, uitgeruste badkamer met douche, wc, lavabo. Balkon of Frans balkon.

Junior Suite 2 personen (25m²): Warme en ruimere kamer met houtbodem, één tweepersoonsbed, zithoek, uitgeruste badkamer met douche, wc, lavabo. Balkon.

FACILITEITEN
Verzorgd halfpension met ruim ontbijtbuffet van zoet tot zout: lokale vleeswaren, kazen, verschillende broodsoorten, toast, roerei, patisserie, confituren, ontbijtgranen, yoghurt, selectie van warme en koude dranken. ’s Avonds wordt er een stevig diner voorbereid met saladbar en keuzemenu met voor- & hoofdgerecht, dessert. Mogelijkheid tot overheerlijke pizza’s in de huiseigen pizzeria. Aangename bar. Mooi terras. Skilockers met verwarmingselementen per kamer. Gratis WiFi in alle delen van het hotel.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord