Gut Berg Naturhotel ****S

011 340 147
Halverwege de piste
producten van eigen boerderij
Gescheiden slaapkamers mogelijk
Dit absoluut tophotel is halfweg de piste gelegen met een prachtig uitzicht over het natuurschoon van het Salzburgerland. Op 200 meter ligt de huiseigen après-skibar Alpenhof Stadl waarlangs je het hotel bereikt na een prachtige skidag. Vanuit het hotel vertrek je over een besneeuwd pad naar de dalafdaling van Alpendorf.

Ontspannende momenten beleef je in de wellness met zijn verschillende sauna’s, zwembad, rustruimtes, verschillende massagemogelijkheden en cosmeticabehandelingen. Gastronomisch is dit hotel eveneens van zeer hoge kwaliteit. ‘s Ochtends geniet je van een uitgebreid ontbijtbuffet met biohoek,verschillende vruchtensappen en showcooking.

Na het skiën vind je een uitgebreide Jause met Strudelspecialiteiten, koeken en verschillende snacks. ‘s Avonds is er een verfijnd vijfgangen keuzemenu met een apart kindermenu voor de kleinsten. Ook de kinderen zijn hier thuis en kunnen na het skiën genieten van de prachtige Kidsclubruimte. De kamers zijn allemaal piekfijn uitgerust met leuke details.

De kamers & woningen met gescheiden slaapkamers zijn mits een supplement verkrijgbaar

Reizen naar Gut Berg Naturhotel

Januari deel 2
TESTREIS - Niet op boeken
17/01/2023 - 21/01/2023 bekijk deze reis
Paasvakantie week 1 - 7 Nachten 01/04/2023 - 08/04/2023 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord