Hotel Posta Zirm ****

011 340 147
“1000m 2 wellness om volledig te relaxen gelegen
Ons clubhotel Posta Zirm is gelegen in het dorp van Corvara aan de lift en op piste. De cabinebaan vertrekt als het ware rechtstreeks vanuit het hotel. Na een leuke dag kan je ‘s avonds het hotel weer binnenskiën.

De uitbaters zijn familie van meneer Pizzinini, de eigenaar van Romantik Art Hotel Cappella. Ondanks de familierelaties kan je de hotels moeilijk vergelijken. Posta Zirm heeft de klemtoon gelegd op wellness en een leuke, familiale sfeer. Aangezien er geen andere gasten zijn tijdens de paasweek krijgen we dan ook de volledige vrijheid over de discotheek en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Maandagavond wordt er een welkomstdrank georganiseerd met live piano in de bar. Donderdag is er salsa-avond met les door professionele dansers. Dagelijks verrast het hotel met dergelijke activiteiten waar je steeds facultatief kan aan meedoen! >br/>
Met meer dan 1000 m² wellnessoppervlakte behoort dit hotel tot de top in de Dolomieten. Het biedt onder meer een saunacomplex, zwembad, whirlpools en een uitgebreid gamma aan massageruimtes.

Er zijn voor een kleine toeslag verschillende kamertypes met separate kamers voor de kinderen mogelijk. Een echte aanrader voor gezinnen met tieners, mede omwille van de bruisende taverne/discotheek tijdens de après-ski, zonder geluidsoverlast in de kamers.

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord