Hotel Mallaun ****

011 340 147
oostenrijkse gastvrijheid
aan de skipistes van see
recent gerenoveerd
Reeds vele jaren zijn we aanwezig met Landscapeski in Hotel Mallaun, vanaf dit jaar ook met onze clubformule skilessen en dagtochten bij Aktief-ski. Bij Sylvia en haar zoon valt altijd wel wat te beleven en hier staat de Tiroolse gastvrijheid nog echt voorop.

Het hotel werd de laatste jaren stevig verbouwd tot een volwaardig vier sterren hotel met prachtig vernieuwde kamers met alle moderne technologieën: houtbodem en Wifi alsook een mooie badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, spiegel en balkon. Het ontbijtbuffet dat u geserveerd wordt is steeds rijkelijk en vers met verschillende soorten charcuterie, kazen, broodsoorten en ontbijtgranen incl. biohoek en eiergerechten. Voor het avondeten verkrijg je een vier gangen keuzemenu met en rijkelijk saladebuffet. Profiteer zeker ook van de namiddagsnack!

Na het skiën kan je genieten van een glaasje in de gezellige bar of even wegduiken in de zeer complete wellness met verschillende sauna’s dampbaden, mooi zwembad en rustruimtes. Hier geniet je van het skigebied van Ischgl aan een mooie prijs met prachtige kinderkortingen. Bereken zeker je totaalprijs hier! Onze bus blijft hier ter plaatse om de transfers van en naar de piste te doen.

Reizen naar Hotel Mallaun

Januari deel 1
TESTREIS - Niet op boeken
14/01/2023 - 18/01/2023 bekijk deze reis

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord