Hotel Mallaun ****

Januari deel 1 - TESTREIS - Niet op boeken         14/01/2023 - 18/01/2023
011 340 147
Hotel Mallaun ****

Prijsoverzicht

Basisprijs (incl. privétransfers H/T, excl. vluchten H/T)
volwassene € 661
Skipas
skipas 4d volwassene (vanaf 15/01) € 200
Hotel Hotel Mallaun
Locatie See, Ischgl, Oostenrijk
Aankomst hotel za 14/01/2023
Vertrek hotel wo 18/01/2023
Vertrekluchthavens
Eindhoven
Aankomstluchthavens
Innsbruck
Regime
Hotel in half pension
Kamers
oostenrijkse gastvrijheid
aan de skipistes van see
recent gerenoveerd
Reeds vele jaren zijn we aanwezig met Landscapeski in Hotel Mallaun, vanaf dit jaar ook met onze clubformule skilessen en dagtochten bij Aktief-ski. Bij Sylvia en haar zoon valt altijd wel wat te beleven en hier staat de Tiroolse gastvrijheid nog echt voorop.

Het hotel werd de laatste jaren stevig verbouwd tot een volwaardig vier sterren hotel met prachtig vernieuwde kamers met alle moderne technologieën: houtbodem en Wifi alsook een mooie badkamer met douche of bad, toilet, haardroger, spiegel en balkon. Het ontbijtbuffet dat u geserveerd wordt is steeds rijkelijk en vers met verschillende soorten charcuterie, kazen, broodsoorten en ontbijtgranen incl. biohoek en eiergerechten. Voor het avondeten verkrijg je een vier gangen keuzemenu met en rijkelijk saladebuffet. Profiteer zeker ook van de namiddagsnack!

Na het skiën kan je genieten van een glaasje in de gezellige bar of even wegduiken in de zeer complete wellness met verschillende sauna’s dampbaden, mooi zwembad en rustruimtes. Hier geniet je van het skigebied van Ischgl aan een mooie prijs met prachtige kinderkortingen. Bereken zeker je totaalprijs hier! Onze bus blijft hier ter plaatse om de transfers van en naar de piste te doen.

Ischgl in cijfers

1377m - 2872m
11
23
5
38
132
45
Brussel
-
Ischgl

887 km
Brussel - Ischgl: 887 km
De Silvretta Arena met het befaamde dorp Ischgl is één van de gekendste en meest sneeuwzekere skigebieden, reikt tot ver buiten de Europese grenzen. Niet enkel de hoogte tot 2872 meter, ook het legendarische "Top-of-the-mountain" concert waarmee het skiseizoen in december opent en in mei wordt afgesloten, zorgt voor de mythische sfeer. Ongelooflijk dat Ischgl in 1960 nog een slapend bergdorp was.

Vandaag vind je er een scala aan nieuwbouwhotels met respect voor de traditionele bouwstijl. Een voetgangerstunnel met rolband verbindt de hotels steeds in enkele minuten met de liften. Sneeuwzekerheid troef in Ischgl met 90% van de pistes tussen 2000 en 2900 meter hoogte. Gevorderden kunnen langs de kanten van de Palinkopf heerlijke skiroutes maken met prachtige panoramische zichten, en de beginnende skiërs vinden een overvloed aan blauwe pistes aan het middenstation na de eerste cabinebanen. Ook snowboarders vinden hun gading in het grootste freestyle Eldorado van de Alpen. Op de dagtocht wordt zeker ook naar het Zwitserse Samnaun geskied waar je tevens tax-free kan shoppen. 's Avonds wordt Ischgl omgedoopt tot een sfeervolle locatie met gemütliche Oostenrijkse après-ski. In de voetgangerszone, waar de 11 kilometer lange "Eleven-piste" direct aankomt, wacht men echter niet tot 's avonds om de après-ski te starten...

Deze website gebruikt cookies voor bezoekersstatistieken. Lees meer in ons cookiebeleid.

akkoord niet akkoord